Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2008, 2η ΗΜΕΡΑ, β’ μέρος – Προβολή slides

Posted by Thespis στο 13 Αυγούστου, 2008

Για τις αναμνήσεις όσων ήταν εκεί αλλά και για όσους έλειπαν και θέλουν να πάρουν μια μικρή γεύση,

η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων των Προμηθείων 2008 (τα κεντρικά δρώμενα και ο βακχικός χορός) ακολουθεί «καρέ – καρέ» α-λα φιλμ των 8 mm.

Πώς μπορώ να παρουσιάζω αυτό το άλμπουμ και από τη δική μου ιστοσελίδα ή το blog?

– Κοιτάξτε τις πληροφορίες που δίνονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Βάλτε ήχο!

Ο λόγος της σπαστής παρουσίασης (ανά ημέρα) οφείλεται στο ότι η φόρτωση πάρα πολλών φωτογραφιών στο σύστημα του slide.com που χρησιμοποιώ, προκαλεί αναστάτωση και μεγάλο μπέρδεμα. Γνώσεις ιδιαίτερες κομπιουτερίστικες δεν έχω ούτε δυνατότητες προγραμμάτων για να φτιάξω κάτι διαφορετικό και πιο ολοκληρωμένο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αξιοποίησα όσες φωτογραφίες κατόρθωσα να συλλέξω. Όσοι φίλοι έχουν φωτογραφίες των Προμηθείων (σε ηλεκτρονική μορφή) και θέλουν να συμπεριληφθούν στο αφιέρωμα αυτό, ας μου τις στείλουν μέσω διαδικτύου.

…………………………………………………………………………

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το In Nomine Portal και In Nomine Forum. Και προσωπικά την Lola, τον dimdom και την πάντοτε αγαπητή Ίφιδα. Εκπληκτικής ομορφιάς φωτογραφικό υλικό δικό τους χρησιμοποίησα για να κοσμήσω τούτη την παρουσίαση – χωρίς να κάνω τον κόπο να τους ζητήσω την άδεια, ελπίζω να μου το συγχωρήσουν.

Ιδιαιτέρως δε την Lola που μου έστειλε αξιόλογο φωτογραφικό υλικό απ’ το προσωπικό της αρχείο, εμπλουτίζοντας έτσι τούτο το λεύκωμα.

…………………………………………………………………………………………………….

Ευχαριστώ επίσης τον κινηματογραφιστή Βαγγέλη Τρεμόπουλο που μας παραχώρησε το αμοντάριστο βιντεοσκοπημένο υλικό του, απ’ το οποίο έκανε τον κόπο να εξάγει πανέμορφες φωτογραφίες.

…………………………………………………………………………………………………….

Ευχαριστώ τον Λυκόφρονα και την Αταλάντη (Δωδεκάθεον – 12830), τον Ηετίωνα (Τοξόλυρος), τον Ιάσονα Σχίζα καθώς και τον αγαπητό φίλο Θωμά (με το μάτι του Υδροχόου), φωτογραφίες των οποίων δανείστηκα, καθώς κι όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους, φωτογραφικό υλικό των οποίων καλή τη τύχη βρέθηκε στα χέρια μου.

Ευχαριστώ τον φίλο μου Δημοσθένη για το φωτογραφικό του υλικό και για τη βοήθεια που μου προσέφερε στην μετατροπή των φωτογραφιών.

…………………………………………………………………………………………………….

Οι ακούραστοι καλλιτέχνες του κυρίως φωτογραφικού υλικού της εργασίας αυτής, είναι ο Λέων (Σωκράτης Σιδηρόπουλος) και οι συνεργάτες του, μέλη του οπλιτικού αγήματος Άρες Άναξ.

…………………………………………………………………………………………………….

Όποιος έχει αντίρρηση στη χρησιμοποίηση των φωτογραφιών του ή στην εμφάνιση του εαυτού του στα καρέ που ακολουθούν, ας με ειδοποιήσει. Θα ικανοποιηθεί το αίτημά του δίχως δεύτερη κουβέντα και με εχεμύθεια.

…………………………………………………

Για να εμπλουτίσω το λεύκωμα χρησιμοποίησα φωτογραφικό υλικό φυσικών τοπίων του Ολύμπου ή παλαιότερων εκδηλώσεων, μέσω διαδικτύου, από τους παρακάτω συνδέσμους: wikimedia – wikipedia, φωτογραφίες του Νίκου Κανελλόπουλου – diafragma.gr, metafysiko gr (Gateway Team), ενδέχεται δε και φωτογραφίες του φίλου μου Νίκου (Naxion) μέσω συνδέσμων που δεν αναφέρουν το όνομά του.

Στο παρόν λεύκωμα του β΄ μέρους της δεύτερης ημέρας αξιοποίησα επίσης φωτογραφικό υλικό του PanPanou (Σύλλογος τουριστικής χιονοδρομίας), του Θοδωρή (Dark Night of the Souls), του Σκοινοβάτη, της Dragonfly Kisses, του Tom Schneider και της blondecavefish.

Αν ωστόσο υπάρξει άρνηση στη χρησιμοποίηση οποιασδήποτε πηγής φωτογραφιών, οι ενδιαφερόμενοι ας με ενημερώσουν.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η παρούσα εργασία δυστυχώς δεν εγγράφεται στον σκληρό σας δίσκο ούτε μεταφέρεται σε cd ή dvd γιατί το σύστημα της Slide.com δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο προς το παρόν. Μπορείτε όμως να μεταφέρετε αυτό το άλμπουμ στη δική σας ιστοσελίδα και να προβάλλεται από εκεί! Είναι πολύ εύκολο και θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

Για να μεταφέρετε αυτό το άλμπουμ των slides, μαζί με τη μουσική, στον δικό σας δικτυακό χώρο:

α) Κάντε κλικ στο View All Images. Η προβολή θ’ ανοίξει σε μεγάλη οθόνη.

β) Στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης γράφει Embed: Μέσα σε κουτάκι έχει έναν κώδικα. Αντιγράψτε τον κώδικα με τη μέθοδο copy.

γ) Κάνετε επικόλληση του κώδικα με τη μέθοδο paste, είτε ανοίγοντας ένα νέο ποστ στην ιστοσελίδα σας είτε μέσω του Java Script.

Τελειώσατε!

Είτε ανοίξετε ένα νέο ποστ και κάνετε επικόλληση είτε μέσω του Java Script, το αποτέλεσμα θα είναι να παρουσιάζετε αυτό το άλμπουμ των slides και στον δικό σας δικτυακό χώρο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: