Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

Ελλήνων Χρονολόγιον τοίχου 2009 – Θέμα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

Posted by Thespis στο 18 Αυγούστου, 2008

Θα εκδοθεί ημερολόγιο τοίχου με όλους τους μήνες στη σημερινή και την αρχαία ονομασία τους!

Μετά την επιτυχία της περσινής απόπειρας σε ελάχιστο αριθμό τεμαχίων, ο συνέλλην Τρύφων με το εκπληκτικό τάλαντο στη γραφιστική τέχνη, αποφάσισε με την συμπαράσταση των Θεσσαλονικέων συνελλήνων να προχωρήσει στη φιλοτέχνηση και έκδοση Ημερολογίου 2009.

Η έκδοση θα είναι σε δύο εκδοχές: Η μία με θεματολογία τους Θεούς του Ολύμπου και η ετέρα με θεματολογία τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα. Τα ημερολόγια θα περιέχουν όλες τις αναβιώσεις και εορτές που έχουν θεσμοποιηθεί και τελούνται σήμερα (Πομπή Ελευσινίων, Προμήθεια, Θερμοπύλεια, Πλαταιές κλπ). Προς τούτο, καλούνται όλοι όσοι έχουν αναλάβει την επιμέλεια της διοργάνωσης των εορτών αυτών να επικοινωνήσουν με τον καλλιτέχνη για να δηλώσουν εγκαίρως πληροφορίες και ημερομηνίες τελέσεως των εκδηλώσεων:
TRYFON GRAPHICS: THESSALONIKI

2310.316815  &  6932.302778

Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να την καταστήσουμε ετήσιο θεσμό. Ας προωθήσουμε την ιδέα της παραγγελίας ως διαφημιστικού δώρου αυτού και όχι άλλου ημερολογίου τοίχου σε εταιρείες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, συλλόγους, καταστήματα κλπ, ώστε οι ελληνικοί μήνες με την αρχαία ονομασία τους να γίνουν γνωστοί στη μέση συνείδηση του νεοέλληνα, ενισχύοντας την επαφή του με το παρελθόν των αρχαίων προγόνων του, αυξάνοντας έτσι τη συνειδητοποίησή του για τις πολιτιστικές ρίζες του. Ας αγοράσουμε το ημερολόγιο για το σπίτι μας, για την επιχείρησή μας, για το γραφείο, για τους φίλους μας.

Οι παραγγελίες πρέπει ν’ αρχίσουν να δίδονται από τώρα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η έγκαιρη παραγωγή των απαραίτητων ποσοτήτων. Πληροφορίες παρέχονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Εμείς στην Θεσσαλονίκη, σύλλογοι και ομάδες, στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή του συνέλληνα Τρύφωνα γιατί δίχως κανένα προσωπικό οικονομικό όφελος,θα μας διαθέσει στην τιμή του κόστους όσα τεμάχια ζητήσουμε και είμαστε εις θέσιν να διαθέσουμε σε μέλη, φίλους και γνωστούς.

Δείτε παρακάτω τα προσχέδια του ημερολογίου που αφορά θεματολογία του Αλεξάνδρου με τίτλο «Αλέξανδρος δια μέσου των αιώνων».

Περιέχει ιστορικές πληροφορίες και είναι δίγλωσσο, σε ελληνική και αγγλική γλώσσα για την πληροφόρηση των ξένων.

000_COVER

000A_COVER-IN

01_JANOUARY

01A_JANOUARY

02_FEBROUARY

02A_FEBROUARY

03_march

03A_MARCH

04_april

05_may

06_june

07_july

08_AUGUST

09_SEPTEMBER

10_OCTOBER

11_NOVEMBER

12_DECEMBER

Στοιχεία της έκδοσης:
ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ  2009, ΣΠΥΡΑΛ, ΤΟΙΧΟΥ,
ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 32Χ48 π.,  ΜΕ  ΘΕΜΑ
«ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»
12 ΘΕΜΑΤΑ + ΕΧΩΦΥΛΛΟ + ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ + ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΙΓΛΩΣΣΟ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΜΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΦΟΡΕΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

TRYFON GRAPHICS: THESSALONIKI
2310.316815  &  6932.302778

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: