Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2008 – Φωτογραφικό πανόραμα – slides

Posted by Thespis στο 23 Αυγούστου, 2008

Την Κρονίαν ημέρα, 2 Αυγούστου 08, πραγματοποιήθηκε τελετή μνήμης προς τιμήν των μαχητών των Θερμοπυλών.

Στην τελετή ακολουθήθηκε το αρχαίο τυπικό τιμήσεως των νεκρών μαχητών.

Την διοργάνωση ανέλαβαν η ΣΧΟΛΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ – ΜΙΕΖΑ

και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΕΣ ΟΠΛΙΤΙΚΟΝ ΑΓΗΜΑ ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ

με την σύμπραξη του συλλόγου ΑΠΟΛΛΩΝ.

Συμμετείχαν, χαιρέτισαν, κατέθεσαν στεφάνι και ετίμησαν την εκδήλωση προς μνήμην των Θερμοπυλομάχων όλοι οι φορείς του ελληνοπρεπούς χώρου.

Ρεπορτάζ για την εκδήλωση προς τιμήν των Θερμοπυλομάχων στον Τοξόλυρο από τον Ηετίωνα. Φωτογραφίες του Ηετίωνα χρησιμοποιήθηκαν στο πανόραμα της εκδήλωσης που ακολουθεί υπό μορφήν slides.

Πώς μπορώ να παρουσιάζω αυτό το άλμπουμ και από τη δική μου ιστοσελίδα ή το blog?
– Κοιτάξτε τις πληροφορίες που δίνονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Βάλτε ήχο!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η παρούσα εργασία δυστυχώς δεν εγγράφεται στον σκληρό σας δίσκο ούτε μεταφέρεται σε cd ή dvd γιατί το σύστημα της Slide.com δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο προς το παρόν. Μπορείτε όμως να μεταφέρετε αυτό το άλμπουμ στη δική σας ιστοσελίδα ή blog και να προβάλλεται από εκεί! Είναι πολύ εύκολο και θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό!

Για να μεταφέρετε αυτό το άλμπουμ των slides, μαζί με τη μουσική, στον δικό σας δικτυακό χώρο:

α) Κάντε κλικ στο View All Images. Η προβολή θ’ ανοίξει σε μεγάλη οθόνη.

β) Όταν ανοίξει η μεγάλη οθόνη, στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης γράφει Embed: Μέσα σε κουτάκι έχει έναν κώδικα. Αντιγράψτε τον κώδικα με τη μέθοδο copy.

γ) Ανοίξτε ένα νέο ποστ (άρθρο) στο blog ή στην ιστοσελίδα σας, κάνετε επικόλληση του κώδικα με τη μέθοδο paste στο νέο ποστ που ανοίξατε και σώστε (save).

Τελειώσατε!

Από τη στιγμή που κάνετε αντιγραφή και επικόλληση του κώδικα Embed σε άρθρο του ιστοχώρου σας, το αποτέλεσμα θα είναι να παρουσιάζεται αυτό το άλμπουμ των slides και από τον δικό σας δικτυακό χώρο.

Advertisement

2 Σχόλια προς “ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2008 – Φωτογραφικό πανόραμα – slides”

 1. 12thespis said

  Μεταφέρω εδώ (από τα Comments του slideshow) το σχόλιο του συνέλληνα Ανέστη Αναστασιάδη. Παρακαλώ τους φίλους να αφήνουν εδώ τα σχόλιά τους κι όχι στα Comments του slideshow διότι εκεί ο αριθμός χαρακτήρων είναι περιορισμένος και τα σχόλια παρουσιάζονται ελλιπή.

  anastasiadis anestis
  (8 days ago)

  Δεν χρειαζόταν η σημαία, χαλνά όλη την εικόνα εκείνης της εποχής.
  Στο τέλος κάθε εκδήλωσης θα πρέπει όλοι να κάνουν ένα λουτρό στα λουτρά Θερμοπυλών, είναι κάτι που δένει με την εκδήλωση. Εμείς το προτείνουμε γιατί είμαστε ένας πανελλαδικός σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας. Ένας από τους στόχους μας είναι η ανάπτυξη των λουτρών Θερμοπυλών, μια από τις πιο ιστορικές λουτροπόλεις .

  Θερμά συγχαρητήρια

  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΒΗΡΙΔΟΣ 9 ΤΗΛ.2310905164 ΦΑΞ 2310 903721

  anestis9@otenet.gr

  http://www.loutropoleis.com

 2. 12thespis said

  Όντως οι λουτροπόλεις των Θερμοπυλών (απο τα θερμά νερά των οποίων προέρχεται και το όνομα «Θερμές – Πύλες») ήταν ονομαστές απο την αρχαιότητα και οι πρόγονοί μας τις χρησιμοποιούσαν πηγαίνοντας εκεί για αναψυχή και για θεραπευτικούς λόγους.

  Νομίζω οτι η ιδέα του λουτρού στα νερά των Θερμοπυλών είναι πολύ καλή και θα μπορούσε ίσως να δέσει με την όλη εκδήλωση. Ας το έχουμε υπόψιν αφού οι φίλοι του πανελληνίου συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν σ’ αυτό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: