Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009 – Αρχαιοπρεπές Ημερολόγιον τοίχου!

Posted by Thespis στο 3 Σεπτεμβρίου, 2008

Θα θέλατε ένα ελληνοπρεπές Ημερολόγιο τοίχου για το 2009;

Απάντηση: Και το ρωτάς; Και βέβαια θα θέλαμε!

Τι είναι το ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ (Ημερολόγιον 2009);

001_EXOFYLLO

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ (Ημερολόγιον 2009) είναι ημερολόγιο τοίχου με όλους τους μήνες στη σημερινή και την αρχαία ονομασία τους!

Διαθέτει επίσης:

α) Τις ημερομηνίες τελέσεως των σύγχρονων αναβιώσεων των αρχαίων εορτών, των εκδηλώσεων για την ελληνική κοσμοθέαση καθώς και των τελετών μνήμης (Πομπή Ελευσινίων, Προμήθεια, εορτές Ισημεριών, Θερμοπύλεια, Μαραθώνας, Πλαταιές κλπ κλπ).

Προς τούτο, καλούνται οι διοργανωτές των εορτών και των αναβιώσεων αυτών να επικοινωνήσουν λίαν συντόμως με τον γραφίστα του ημερολογίου ώστε να καλυφθούν τα ενδεχόμενα κενά. Για να μην ακούγονται γκρίνιες μετά του στυλ «εμάς γιατί μας ξεχάσατε»; «αλλάξαμε την ημερομηνία» κλπ.

β) Πίνακα με τις αρχαίες ονομασίες των μηνών στην Αθήνα, στην Μακεδονία,  στην Θεσσαλία, την Βοιωτία, την Φωκίδα, τους Δελφούς, την Αιτωλία, την Επίδαυρο, την Τήνο, την Δήλο.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

02_JANUARY

Θα θέλατε με την αγορά του

να ενισχύσετε

τους ελληνοκεντρικούς συλλόγους

και ομάδες;

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Πώς είπατε, δεν θέλετε;… Γιατί βρε, τι σας κάνανε; Πήγατε να παίξετε μαζί τους και δεν σας παίζουνε;

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αλλάξατε γνώμη και θέλετε να τους ενισχύσετε; Ε, τότε πέστε τους να παραγγείλουν από τώρα τεμάχια ημερολογίου με το λογότυπο του συλλόγου τους ώστε να βγάλουν κάνα φράγκο (ευρώ) με την πώλησή του για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

03_FEBRUARY

Θα θέλατε με την αγορά του

να ενισχύσετε

την διοργάνωση των Προμηθείων;

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ναι ξέρω, πατείς με πατώ σε. Ένας ένας, μη σπρώχνεστε!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Πέρα απ’ τα αστεία, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ (Ημερολόγιον 2009) με το λογότυπο των Προμηθείων, ας σπεύσουν να το παραγγείλουν από τώρα ώστε να μπορεί να γίνει το σχετικό κουμάντο του απαραίτητου αριθμού τεμαχίων.

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ (Ημερολόγιον 2009) θα συνεισφέρει στις οικονομικές απαιτήσεις της διοργάνωσης των Προμηθείων ώστε να πάψει η εν πολλοίς απαράδεκτη μέχρι τώρα τακτική να βάζουν ορισμένοι άνθρωποι βαθιά το χέρι στην τσέπη για ν’ αντεπεξέλθει η διοργάνωση στις οικονομικές ανάγκες που χρόνο με το χρόνο αυξάνονται.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

04_MARCH

..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι παραγγελίες (ατομικές ή ομαδικές, είτε για ένα τεμάχιο ημερολογίου είτε για περισσότερα) να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@promitheia.gr. Να υπάρχει ει δυνατόν τηλέφωνο, όνομα και διεύθυνση για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Η τιμή ανά τεμάχιο δεν έχει καθοριστεί ακόμη αλλά μην τρομοκρατείστε βρε, θα είναι σε λογικά πλαίσια. Αρκετά φθηνή για να μπορούν ν’ ανταποκριθούν όλοι. 8 ή 10 ευρώ απ’ τον καθέναν μας, είναι ποσόν πολύ σημαντικό για τα Προμήθεια που μέχρι τώρα ούτε εισιτήριο έβαζαν ούτε… δίσκο έβγαζαν στη γύρα.

Εννοείται οτι η παραγγελία πολλών τεμαχίων θα έχει και τις ανάλογες εκπτώσεις.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

05_APRIL

..φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Εν τω μεταξύ, καθώς εγώ τα γράφω αυτά, εσείς βλέπετε παράλληλα τις μακέτες των σελίδων του ημερολογίου με το λογότυπο των Προμηθείων που παρελαύνουν ένθεν και ένθεν.

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Προτείνω σε συλλόγους και ομάδες να κάνουν το ίδιο: Να παραγγείλουν ποσότητες του ημερολογίου για να τις διαθέσουν στα μέλη και στους φίλους τους αντί αντιτίμου.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

06_MAY

..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,λλλλλλλλλλλλλλλ

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Ποιος είναι ο καλλιτέχνης;

ννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

Ο καλλιτέχνης – γραφίστας είναι ο συνέλλην Τρύφων Μανώλης που φιλοτέχνησε την αφίσα των Θερμοπυλείων 2008 και την αφίσα των Προμηθείων 2008 (η οποία τυπώθηκε και κυκλοφόρησε σε ελάχιστα τεμάχια –δει δη χρημάτων), και που φιλοτεχνεί τα γραφιστικά των εκδηλώσεων για τις Ισημερίες.

Για την επικοινωνία των συλλόγων, επιχειρήσεων κλπ με τον καλλιτέχνη:

TRYFON GRAPHICS: THESSALONIKI
2310.316815  &  6932.302778

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

07_JUNE

…………………………………………………………………………………………………………..

Προτείνω επίσης να προωθήσουμε την ιδέα της παραγγελίας ως διαφημιστικού δώρου

(αυτού και όχι άλλου ημερολογίου τοίχου)

σε φιλικές επιχειρήσεις, φίλους επαγγελματίες, εταιρείες, οργανισμούς, πολιτιστικούς συλλόγους, καταστήματα κλπ.

Κάθε ιδιώτης επαγγελματίας, επιχείρηση, φορέας κλπ θα έχει το δικό του λογότυπο στο εξώφυλλο και σε κάθε σελίδα του ημερολογίου, προβάλλοντας έτσι την επιχείρησή του ή τις δραστηριότητές του.

Έτσι ώστε οι ελληνικοί μήνες με την αρχαία ονομασία τους να γίνουν γνωστοί στη μέση συνείδηση του νεοέλληνα, ενισχύοντας την επαφή του με το παρελθόν των αρχαίων προγόνων μας, αυξάνοντας έτσι τη συνειδητοποίησή του για τις πολιτισμικές ρίζες μας.

Όσο για εμάς ατομικά, ας αγοράσουμε το ημερολόγιο για το σπίτι μας, για την επιχείρησή μας, για το γραφείο, για τους φίλους μας.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

08_JULY

………………………………………………………………

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

νννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

Οι παραγγελίες πρέπει ν’ αρχίσουν να δίδονται από τώρα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η έγκαιρη παραγωγή των απαραίτητων ποσοτήτων.

Φροντίστε εγκαίρως για τις παραγγελίες σας, δεν υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες για να τρέχει ο άνθρωπος κάθε τόσο στα τυπογραφεία για να σας κάνει τα χατίρια. Μην αρχίσετε να μου ’ρχεστε με καθυστέρηση μετά τις προγραμματισμένες εκτυπώσεις και να μου λέτε «δωσ’ μου και μένα μπάρμπα»!

νννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν

09_AUGUST

……………………………………………………………………….

………………………………………………………

……………………………………………………………………..

Οι μακέτες που σας παρουσιάζω αφορούν το ημερολόγιο με θέμα τους Θεούς του Ολύμπου.

Η έκδοση του ημερολογίου θα είναι σε δύο διαφορετικές εκδοχές: Η μία με θεματολογία τους Θεούς του Ολύμπου και η ετέρα με θεματολογία τον Αλέξανδρο τον Μακεδόνα. Αποφασίστε ποια εκδοχή προτιμάτε και παραγγείλτε.

Λεπτομέρειες για το ημερολόγιο με θεματολογία τον Αλέξανδρο εδώ.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

10_SEPTEMBER

Στοιχεία της έκδοσης ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2009, ΣΠΥΡΑΛ, ΤΟΙΧΟΥ,

ΜΕ ΘΕΜΑ «ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ»,

12 ΘΕΜΑΤΑ + ΕΞΩΦΥΛΛΟ + ΚΕΙΜΕΝΑ,

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 32Χ48 π.,

«ΜΙΝΙΜΟΥΜ» ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 200 τεμ. ΜΕ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΜΙΛΟΥ, ΟΜΑΔΑΣ η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑΣ.

TRYFON GRAPHICS: THESSALONIKI

2310.316815  &  6932.302778

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

11_OCTOBER

Στοιχεία της έκδοσης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:

ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ  2009, ΣΠΥΡΑΛ, ΤΟΙΧΟΥ,

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 32Χ48 π.,  ΜΕ  ΘΕΜΑ

«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ»

12 ΘΕΜΑΤΑ + ΕΧΩΦΥΛΛΟ + ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ +

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟ  .

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΜΑΔΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΦΟΡΕΑΣ, ΜΕΧΡΙ

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

TRYFON GRAPHICS: THESSALONIKI
2310.316815  &  6932.302778

……………………………………………………………………………………………………………………

12_NOVEMBER

13_DECEMBER

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Advertisement

8 Σχόλια προς “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2009 – Αρχαιοπρεπές Ημερολόγιον τοίχου!”

 1. para poly kalo an kai tha prepei na to doumai san imerologio .ego anbgoyne thelo ena na exo sto grafeio tis efimeridas TA NEA THS TOYMPAS..KALI DOYLEIA

  ANESTHS

 2. ΜΥΓΔΩΝ said

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ! ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΜΕΘΑ ΠΟΙΩΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΜΕΘΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΑΣΩΜΕ ΚΑΙ, ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΩΜΕ!
  ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ.
  ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ.
  ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ‘Η ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

 3. Πολύδωρος said

  Φίλτατε Θέσπιε, έρρωσο.

  Τα συγχαρητήριά μου για τη Ελληνοπρεπέστατη απάντησή σου στο ερπετοειδές. Είναι πολύ πιθανόν να λάβετε παρόμοιες προβοκατόρικες προκλήσεις από διαφορετικές διευθύνσεις. Όλα είναι ενδείξεις ό,τι κάποιοι ενοχλούνται τα μέγιστα. Αυτό είναι καλός οιωνός. Αποτελεί απόδειξη πως το κίνημα επανελληνισμού ανέρχεται υγιέστατο και ψάχνουν να δημιουργήσουν ψευδο-αδυναμίες για επικοινωνιακούς σκοπούς. Στοιχηματίζουν στο «όμοιος τω ομοίω αεί πελάζει» εξ’ιδίων κρίνοντες. Αλοίμονο γιαυτούς, οι Έλληνες δεν τους ομοιάζουν στη νοοτροπία. Διότι πώς, τουλάχιστον εμείς, θα βγούμε από τη μεγίστη γενική κρίση που εκείνοι έχουν δημιουργήσει και αναγκαστικά μαζί τους είμαστε μέσα, όταν έχουμε με την ίδια νοοτροπία;

  Με Ελληνικούς χαιρετισμούς από την Αυστραλία,
  Πολύδωρος

 4. dimdom said

  Ανέβασα εδώ (http://www.authorway.com/SMF/index.php?topic=1169) μία ακόμη μορφή του Ημερολογίου με ορισμένες ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ παρατηρήσεις. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια.

 5. 12thespis said

  Η παρέμβαση του συνέλληνα Πολύδωρα από την μακρινή Αυστραλία οφείλεται στα εντελώς άκομψα, προσβλητικά και συκοφαντικά για το πρόσωπό μου σχόλια κάποιου ανεκδιήγητου με το ψευδώνυμο Sintoma. Τα σχόλιά του και τις απαντήσεις του τα μετακόμισα στο νέο θέμα Έλληνες και κατσαρίδες.
  Ο Πολύδωρας, με την θέρμη της πίστης του στους κοινούς σκοπούς που μας ενώνουν, μας δίνει κουράγιο. Τον ευχαριστώ που με τιμά με την παρέμβασή του.

  Dimdom, δεν χρειαζόταν να τονίσεις ότι είναι καλοπροαίρετες οι παρατηρήσεις σου. Και να μην ήταν δεδομένο κάτι τέτοιο (που είναι), οι παρατηρήσεις, τα σχόλια, οι απόψεις και η αισθητική (που αφορά την υποκειμενική σφαίρα του καθενός), όχι μόνο δεν πρέπει να καταπνίγονται αλλά αντιθέτως να εκφράζονται.
  Τις παρατηρήσεις σου θα τις μεταφέρω στον Τρύφωνα. Συμφωνώ στην προσαρμογή των μηνών στο σημερινό σύστημα (σχέση ηλιακού – σεληνιακού μηνολογίου).

 6. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ said

  Θα θέλαμε κι εμείς να σε συγχαρούμε Φίλτατε Θεσπη. Κατ΄αρχήν για την υπέροχη ιστοσελίδα σου και δεύτερον για την απάντησή σου στον
  <>,άλλως .Ακόμη για την έξοχη ιδέα των ημερολογίων που θα εκδόσετε. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ζητήσω
  τρια(3) ημερολόγια. Δύο(2) με τους Ολύμπιους Θεούς και ένα(1)με τον
  Μέγα Αλέξανδρο.

  ΕΡΡΩΣΟ,

  ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΕΛΕΝΗ

 7. Κλινοσοφιστής said

  Γοητευτικά.
  Ἤδη, ἐπειδή στό Phorum/Λογοτεχνία ἔβαλα μιά φωτγραφία, μοῦ ζητοῦν πληροφορίες ποῦ θά σᾶς βροῦν.
  Σᾶς…βρῆκα αί θά ἀπαντήσω.
  Καλές δουλειές γιά Καλές γιορτές.

 8. 12thespis said

  Σ’ ευχαριστούμε Κλινοσοφιστή.

  Δώσε λινκ για την σχετική ανάρτηση στο phorum.gr

  Καλά Ηλιούγεννα και καλές γιορτές.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: