Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

Rothschilds and the Money Monsters – Video – Ποιοι και πώς ελέγχουν την οικονομία

Posted by Thespis στο 10 Ιανουαρίου, 2009

«Money Masters» είναι ο τίτλος της ταινίας, θα μπορούσε όμως κάλλιστα να είναι «Money Monsters».

Οι μηχανισμοί δημιουργίας χρήματος και υποδούλωσης λαών, εθνών και κρατικών οντοτήτων. Ο μηχανισμός απόλυτου ελέγχου μέχρι βαθμού στραγγαλισμού της αμερικάνικης οικονομίας μέσω της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, και κατ’ επέκταση ελέγχου και στραγγαλισμού των εθνών. Ποιοι κινούν τα νήματα. Ιδιαίτερη αναφορά στην «αγία οικογένεια» των Rothschild.

Ο υποτιτλισμός της ταινίας έγινε απο την ομάδα ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Μπορεί – κατα τα άλλα – να μην συμφωνούμε ούτε με το ύφος της ομάδας αυτής στο ιστολόγιό της ούτε κυρίως με πλείστες απο τις απόψεις που δείχνει να επικροτεί. Δεν μπορούμε όμως να μην την συγχαρούμε για την μετάφραση της ταινίας αυτής.

Δείτε την ταινία στα βίντεο που ακολουθούν.

«Money Masters»

Money Masters (συνέχεια). Part 2:
Η πρώτη 10ετία του 20ου αιώνα. Οι Διεθνείς Τραπεζίτες κερδίζουν έδαφος στον αγώνα τους για τον έλεγχο της αμερικανικής οικονομίας.

Money Masters (συνέχεια). Part 3:
Η Διεθνείς Τοκογλύφοι καταστρώνουν το σχέδιο ελέγχου της αμερικανικής οικονομίας. Φτιάχνουν οι ίδιοι, σε μυστική συνάντηση, τον Νόμο που θα ψηφιστεί απ’ το Κογκρέσο. Η οικογένεια Ροκφέλερ μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.

Money Masters (συνέχεια). Part 4:
Επεξήγηση  βήμα το βήμα για το πώς λειτουργεί το σχέδιο ελέγχου του αμερικάνικου νομίσματος από την Διεθνή Μαφία των Τραπεζιτών. Ασφυκτικές πιέσεις σε Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς.

Money Masters (συνέχεια). Part 5:
1913: Η Διεθνής Τρομοκρατία των Τραπεζιτών κατορθώνει την μεγάλη και απόλυτη νίκη της. Παίρνει την έγκριση απ’ το Κογκρέσο των ΗΠΑ για την δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (FED)!

Money Masters (συνέχεια). Part 6:
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED) των ΗΠΑ είναι γεγονός επί προέδρου Γουίλσον. Το χαρακίρι μιας τεράστιας σε έκταση και πληθυσμό χώρας μόλις έχει αρχίσει!

Money Masters (συνέχεια). Part 7:
Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, πηγή κέρδους της συμμορίας των Διεθνών Τραπεζιτών. Οι Ρότσιλντ μοιράζουν χρήματα σε ΟΛΟΥΣ τους εμπόλεμους! Επανάσταση των Μπολσεβίκων και μυστικά δάνεια.

Money Masters (συνέχεια). Part 8:
Μεσοπόλεμος: Οι Διεθνείς Τοκογλύφοι εδραιώνουν τον έλεγχό τους στην αμερικανική οικονομία μέσω της διαφθοράς των κυβερνητικών αξιωματούχων, οδηγώντας μεθοδευμένα και συγκροτημένα στο Κραχ του 1929.

Money Masters (συνέχεια). Part 9:
1929 – 32: Οι Διεθνείς Τραπεζίτες προκαλούν την μεγάλη οικονομική κρίση μέσω της απόσυρσης χρημάτων απο την αγορά απο την FED. Ένα μεγάλο μέρος των δισ. που συγκεντρώνουν, τα επενδύουν στην ναζιστική Γερμανία προς ενίσχυση του Χίτλερ.

Money Masters (συνέχεια). Part 10:
10ετία 1930: Όλος ο χρυσός των Αμερικάνων πολιτών συγκεντρώνεται  δια νόμου και αποθηκεύεται στο Φορτ Νοξ. Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα εμπόλεμα κράτη βγαίνουν απ’ τον πόλεμο υπερχρεωμένα προς τους Διεθνείς Τραπεζίτες

Money Masters (συνέχεια). Part 11:
Μεταπολεμική περίοδος: Ο χρυσός του Φορτ Νοξ αποδεικνύεται οτι έχει κλαπεί απο το αμερικανικό θησαυροφυλάκιο!! Τα παγκόσμια αποθέματα χρυσού στα χέρια της Μαφίας των Διεθνών Τραπεζιτών!

Advertisement

Ένα Σχόλιο προς “Rothschilds and the Money Monsters – Video – Ποιοι και πώς ελέγχουν την οικονομία”

  1. Ο Μύθος του Εβραικού Λομπι στην Ελλάδα

    http://iakovosjazz.wordpress.com/2014/02/15/%CE%BF-%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: