Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

«Βδέλλες και φονιάδες των λαών» – άρθρο του Υποστρατήγου ε. α. K. Χ. Κωνσταντινίδη

Posted by Thespis στο 13 Ιανουαρίου, 2009

Στείρα είναι πλέον τα λόγια για την ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας. Την παρακολουθεί η ανθρωπότητα άφωνη και αδύναμη να δράσει, εδώ και τρεις βδομάδες.

isrtanks

Οι αντίπαλες δυνάμεις σε θέσεις μάχης.

…………………………………………………………………………………………………..

Το άρθρο που ακολουθεί είναι του Υποστρατήγου ε.α. κ. Κ. Χ. Κωνσταντινίδη

………………………………………………………………………..

Το κράτος Τρομοκράτης Το  Ισραήλ λειτουργεί σαν μια οργανωμένη πολυμελής συμμορία .   Οι Ισραηλινοί είναι βουτηγμένοι στο έγκλημα και στο αίμα και έχουν χαθεί τα αντανακλαστικά τους. Εξαίρεση αποτελεί   μικρή μειοψηφία προοδευτικών και φωτισμένων Εβραίων. Διάχυτος  δε είναι ο φόβος  αυτών που κατοικούν στο Ισραήλ  ότι πολύ σύντομα θα έχουν κι’ αυτοί την τύχη των Παλαιστινίων. Οι Εβραίοι  λόγω θρησκείας(Βίβλος, Ταλμούδ) έχουν άμβλυνση των ανθρωπιστικών ενστίκτων  και έλλειψη ηθικών αξιών.  Είναι πλεονέκτες, φιλόπλουτοι, υλιστές, κομπλεξικοί , αλαζώνες και εκδικητικοί.   Διακατέχονται από   φόβο  και καχυποψία έναντι  των  άλλων  λαών. Το Ισραήλ είναι  χώρα χωρίς σύνορα, ουσιαστικά πρόκειται για τεράστια στρατιωτική βάση.
……………………………………………………………………………………………..

Το Ιμπεριαλιστικό και Ρατσιστικό Ισραήλ Η Εβραϊκή Σιωνιστική  συμμορία  θέλει  να πραγματοποιήσει το εθνικιστικό τους όραμα (Μεγάλο Ισραήλ)  που  τους υποσχέθηκε ο Γιαχβέ  στα ιερά τους βιβλία. Αυτοί δεν ενεργούν πολιτικά αλλά     δογματικά  και φανατικά, εξ ού και τα αδιέξοδα στη Μέση Ανατολή . Το Ισραήλ θέλει διακαώς την καθαρότητα του κράτους του και προβαίνει σε ρατσιστικές ενέργειες σε βάρος αλλοεθνών.  Σ’ αυτό δεν πρέπει να κατοικούν άλλοι εκτός Εβραίων το θρήσκευμα. Μέσα στα σχέδια του  έχει και  την εκδίωξη των Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ.  Ολόκληρη  η  Παλαιστίνη  πρέπει να γίνει Εβραϊκή και να μην μείνει κανένας Παλαιστίνιος. Είναι  απάτη ότι το Ισραήλ δέχθηκε  ποτέ να δημιουργήσει ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος. Γι’ αυτό γέμισε όλη την Παλαιστίνη με πυκνούς Εβραϊκούς οικισμούς, σε  σχήμα   λεοπαρδάλεως.
………………………………………………………………………………………

….Οι βοσκοί της Ερήμου Χάρις στη συνένωση τους έφτιαξαν διεθνές δίκτυο για την εξυπηρέτηση των εθνικών τους συμφερόντων. Αυτό το δίκτυο με βάση τη Σιωνιστική ιδεολογία κυριαρχεί σήμερα και ελέγχει τον κόσμο. Περιττόν να πούμε ότι ο Σιωνισμός είναι αυταρχικότερος  από τον Φασισμό και  Ναζισμό  και Ισλαμισμό μαζί, διότι έχει μέσα του και τον σιωνιστικό θεοκρατικό  φονταμενταλισμό. Είναι η ακραία μορφή βαρβαρότητος! Οι ανά τον κόσμο διάσπαρτες εβραϊκές κοινότητες  συνεργά­ζονται μεταξύ τους για να προστατεύουν τα συμφέροντά του Ισραήλ. Ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες που εγγίζει τα όρια κατασκοπίας, και σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν  στην προδοσία. Οι Εβραίοι, δηλαδή, ως πρόσωπα, λειτουργούν ως  κατάσκοποι και συμμορίτες  μέσα στις εθνικές κοινωνίες, οι δε  εβραϊκές κοινότητες λειτουργούν ως συμμορία μέσα στην κοινωνία των εθνών. Χρησιμο­ποιώντας τη βοήθεια των κρατών που τους φιλοξενούν, φέρουν σε δύσκολη θέση το οποιοδήποτε κράτος να αντιδράσει  στις πρακτικές τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στην χώρα μας δρα ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο.
……………………………………………………………………………..

….Οι Χαφιέδες και τα Παράσιτα της Οικουμένης Οι Εβραίοι αναζητούσαν πάντα ισχυρούς συμμάχους. Γι’ αυτόν τον λόγο   πάντα είναι  οι «χαφιέδες» των ισχυρών και ζουν στην «αυλή» τούτων.   Ζούν παρασιτικά εις βάρος αυτών που τους φιλοξενούν και όταν αυτοί αντιδράσουν, οι ισχυροί σύμμαχοί των Εβραίων τους εμποδίζουν  και  τους διώχνουν από τις πατρίδες τους. Ήταν οι χαφιέδες των Βαβυλωνίων,   Αιγυπτίων,   Ρωμαίων,   Οθωμανών,   Βρετανών,   Γάλλων και σήμερα των Αμερικανών. Οι Εβραίοι διευκολύνουν  τους ιμπερια­λιστές να εκμεταλλεύονται αγρίως τα κράτη και τους λαούς. Μόνον τον Αλέξανδρο δεν έβαλαν στο χέρι και υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι αυτοί τον δολοφόνησαν. *
Επί αιώνες οι Εβραίοι  προσφέρουν  Εβραίες πόρνες – ακόμη και τις γυναίκες και τις κόρες τους – στους ισχυρούς της Γης, για να εξασφα­λίζουν ευνοϊκές αποφάσεις και για να πληροφορούνται  τα μυστικά τους. Επίσης προωθούν  μεικτούς γάμους με διάσημους  και μπαίνουν  στην ηγεσία του τόπου. Όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος κινείται εναντίον τους, τον δολοφονούν.

….Οι Θρασύδειλοι  Φονιάδες των Λαών Ο   δολοφόνος  είναι ήρωας γι’ αυτούς. Ακόμα και τον Χριστό τον δολοφόνησαν ως έθνος. Και επειδή είναι δειλοί και δόλιοι έβαλαν τους Ρωμαίους να πάρουν την ευθύνη  επάνω τους . Δείτε τους Ραβίνους, την Χίλαρι Κλίντον, Κίσιγκερ κ.α  τι  δηλώσεις κάνουν για τη σφαγή των Παλαιστινίων . Οι Εβραίοι σαν  λαός κάνουν προσωπικούς εχθρούς και τους βγάζουν από τη μέση μυστηριωδώς. Χειρίζονται άριστα τις πληροφορίες, γι’ αυτό οργάνωσαν την Mossad και το παγκοσμίου εμβελείας Αμερικανικό   δίκτυο  Echelon για να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Δεν υπάρχει λαός στον κόσμο που να έχει εξοικείωση με την έννοια της δολοφονίας, όπως οι Εβραίοι. Δεν ορρωδούν προ ουδενός (φόνευσαν τον Κόμη Μπερναντότε, ύπατο αρμοστή στην Παλαιστίνη, βύθισαν το USS Liberty , δολοφόνησαν  τον Αλέξανδρο Ωνάση κ.α) Η δειλία  των Εβραίων είναι εθνικό τους χαρακτηριστικό. Αυτή καλλιεργείται, γιατί εξυπηρετεί τα εθνικά τους συμφέροντα. Ενώ  ληστεύουν  τις κοινωνίες  για το δήθεν Ολοκαύτωμα  τους, δεν διστάζουν να κάνουν σε άλλους λαούς φοβερότερα ολοκαυτώματα. Αυτός ο δειλός και μικρός λαός σήμερα με τις πλάτες της Αμερικής και Βρετανίας προκαλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Εξαιτίας της δειλίας τους είναι προκλητικοί και θρασύδειλοι. Επειδή   οι λαοί τους μισούν για τα εγκλήματα τους, αυτοί νοιώθουν ανασφαλείς και κλείνονται στα γκέτο.  Δολοφονούν εν ψυχρώ άοπλους αμάχους (παιδιά, γυναίκες)  με τα πιο σύγχρονα μέσα και δεν έχουν αιδώ και συνείδηση. Αισθάνονται  δε ασφαλείς μόνον μέσα στις σιδερόφραχτες «στάνες», σε τείχη και σε γκέτο.

….Ο  θεωρητικός του αναρχισμού Μπακούνιν είπε για τους Εβραίους: «Τώρα, αυτός όλος ο Εβραϊκός κόσμος, ο οποίος συγκροτεί μια σέκτα εκμετάλλευσης, ένα λαό από βδέλλες, ένα αδηφάγο παράσιτο, στην οποία είναι στενά και βαθιά συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον, χωρίς να λογαριάζουν όχι μόνο συνοριακές αλλά επίσης ούτε και πολιτικές διαφορές – αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας, κατά μεγάλο μέρος, στη διάθεση του Μαρξ ή του Ρότσιλντ. Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει έναν μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτό ίσως φαίνεται περίεργο. Τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; Ω! ω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ ζητά ένα ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται, πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται, εκεί το παρασιτικό Εβραϊκό Έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στο μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξη του.» (Αυτά δεν συμπεριλαμβανόντουσαν αρχικά σε ένα ενιαίο έργο του Μπακούνιν αλλά ήταν αποσπάσματα από διάφορα γραπτά του:(Polemique contre les Juifs &#8221-Πολεμική κατά των Εβραίων). Μόνον οι δικοί μας αναρχοσιωνιστές και αριστεροί τα αγνοούν. Να γιατί έφτιαξαν τη Federal Reserve Bank , την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, τη World Bank και τώρα προωθούν την Παγκόσμια Δικτατορία .

….Οι υποκινητές των Πολέμων –Κρίσεων Υποκίνησαν τους Μεγάλους Πολέμους (Α’ & Β’ Π.Π), Ψυχρό Πόλεμο, τις οικονικές υφέσεις, για να οικονομήσουν αστρονομικά πλούτη. Αυτοί, απεχθανόμενοι την Ειρήνη, τη Φιλία και τη Συνεργασία των λαών. Οι Εβραίοι είναι «μάστορες» στις προκλήσεις, στις προβοκάτσιες και στις  συνωμοσίες και όπου υπάρχει ομαδικό μακελειό θα τους βρείτε από κάτω. Αιτία το χρήμα και το κέρδος. Οι Ισραηλινοί είναι μόνιμα σε επιφυλακή, λόγω της δειλίας τους  και της αδικίας που τους διακρίνει και ποτέ δεν θα υπάρξει ειρήνη στην περιοχή όσο θα υπάρχει εκεί το Ισραήλ( προϊστορικοί  αγώνες Εβραίων –Φιλισταίων  και άλλων λαών).  Το κράτος αυτό είναι αντιοικονομικό στην συντήρηση και κάποια μέρα, όταν  θα το εγκαταλείψει η Αμερική θα διαλυθεί αυτομάτως. Αυτό από της δημιουργίας του  διαπράττει  συλλογικά εγκλήματα  και   βία κατά της ανθρωπότητος, τα οποία παραβιάζουν κατάφωρα τον  Χάρτη του ΟΗΕ. (από τα 30 άρθρα παραβιάζει τα 29 στη Γαζα). Όμως αυτά το Ισραήλ τα  γράφει  όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Αν ήτο οποιοδήποτε άλλο κράτος οι ηγέτες του θα είχαν εκτελεσθεί. Το Ισραήλ έχει…ασυλία!!!.  Τούτο παριστάνει  το θρασύδειλο μπράβο της Αμερικής, αν και πολλοί λένε  ότι η Αμερική είναι  το πιόνι του Ισραήλ. Οι σιωνιστές  καταστρέφουν συστηματικά την Αμερική  για να  δημιουργήσουν το «Μεγάλο Ισραήλ» με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.  Σκοπεύουν να φτιάξουν το ναό του Σολόμώντος – κατά τις γραφές – για να  κατέβει ο Μεσσίας και να κάνει τη Δευτέρα Παρουσία.  Τέτοιες ανοησίες!!! Αυτά όλα τα βλακώδη, υπερφίαλα και τυχοδιωκτικά οράματα των Εβραίων τα πληρώνουν οι Παλαιστίνιοι,  η Αμερική, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος . Οι λαοί πρέπει να αντιληφθούν ότι για την αντιμετώπιση του σιωνο-φαστικού   τέρατος  πρέπει  να αγωνισθούν ενωμένοι, διότι τώρα δοκιμάζεται στην πράξη η Νέα Τάξη, στη Γάζα, στο Ιράκ,  στο Λίβανο,  στο Αφγανιστάν και αύριο πιθανόν στο Ιράν… στην Ελλάδα κλπ.  Η καμπάνα μπορεί να χτυπήσει κάποια μέρα για όλους μας.

* βλ. Ποια ήταν τα αίτια θανάτου του Μεγ. Αλεξάνδρου; (του Μιχ. Καλόπουλου)Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: