Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

Θερμοπύλεια 2009 – 1η Αυγούστου: Πανελλήνιον κάλεσμα

Posted by Thespis στο 8 Ιουλίου, 2009

Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ
prom.pyrforos@gmail.com


1η Αυγούστου

Τιμητική εκδήλωση στο Ηρώον του Λεωνίδα

για τη μάχη των Θερμοπυλών.

THERMOPYLEIA-2009…………………………………………………………………

Η επέτειος της μάχης των Θερμοπυλών που ο συμβολισμός της είναι διαχρονικός και πανανθρώπινος, προτείνουμε ν’ αποτελέσει άλλη μια λαμπρή, συμμετοχική και ζωντανή γιορτή προβολής των ελληνικών αξιών. Αναδεικνύοντας τις έννοιες της ελευθερίας και των ιδεωδών της ατομικής και συλλογικής αξιοπρέπειας, που εδώ γεννήθηκαν, και χρέος όλων μας είναι να τις ξαναθυμίσουμε στο σύγχρονο Έλληνα και στην ανθρωπότητα.

…………………………………………………

Χαιρετούμε και απονέμουμε τα εύσημα στους διοργανωτές, στη «Σχολή Αριστοτέλους – Μίεζα» και στα μέλη του «Πανελληνίου Αρχαιοπρεπούς Αγήματος Άρες Άναξ». Τα εξαίρετα αυτά παιδιά δίνουν πάντοτε το παρόν με προθυμία, με το έξοχο παράστημά τους αλλά και με ελληνική σεμνότητα σε όλες τις διοργανώσεις του ελληνοπρεπούς ρεύματος.

……………………………………………………………..

Υποστηρίζουμε και στηρίζουμε με στιβαρότητα κάθε διοργάνωση του ελληνοπρεπούς χώρου, και ιδίως τις επετειακές εκδηλώσεις. Καλούμε δε όλους τους φορείς να συνδράμουν τους διοργανωτές ώστε η εορτή αυτή να λάβει ενιαίο, λαμπρό και συμμετοχικό χαρακτήρα.

…………………………………………………

Προσκαλούμε όλους τους συλλογικούς φορείς, όλους τους φίλους και ομοϊδεάτες κι όλους τους Έλληνες πολίτες να μετέχουν με την παρουσία τους σ’ αυτή την πανελλήνια και ενωτική εκδήλωση προς τιμή των Θερμοπυλομάχων. Έτσι ώστε να διατρανωθεί για άλλη μια φορά η περσινή, ρωμαλέα και ενωτική τελετή στο Ηρώο του Λεωνίδα.

Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ

………………………………………………..

Πληροφορίες για τη διοργάνωση:
aristotellisellin@hotmail.com
zeyss@otenet.gr

…………………………………………..

Advertisement

Ένα Σχόλιο προς “Θερμοπύλεια 2009 – 1η Αυγούστου: Πανελλήνιον κάλεσμα”

  1. AIAS TARNARIS said

    Όλα πολύ καλά. Καλώς νά τιμούμε τούς ήρωες προγόνους μάς. Παρ΄όλα αυτά εμείς θά αφήσουμε τίποτε στούς απογόνους μάς? Τήν ίδια μέρα πού ανακοινώθηκαν τά Θερμοπύλεια 2009 ένα αεροπλάνο μέ τά ψευδο-διακριτικά γειτόνου χώρας προσγειωνόταν στήν Κέρκυρα. Καί δέν είδα ούτε μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας από οποιονδήποτε σύλλογο/φορέα.
    Τελικά ή Επανελλήνιση έχει πολιτικό χαρακτήρα ή μόνο θρησκευτικό?

    (Σημείωση Χρησιμοποιώ αυτόν τό χώρο λόγω τής υψηλής αναγνωσιμότητας τού καί όχι γία νά επιρίψω ευθύνες στόν υπεύθυνο (Θέσπη). Έπισης κοινούμαι ανεξάρτήτα πολιτικών χώρων.)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: