Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

«Για ένα κλαδί ελιάς» το βιβλίο του Κων/νου Κωνσταντινίδη

Posted by Thespis στο 8 Οκτωβρίου, 2009

Να ενισχύσουμε το βιβλίο του Κων/νου Κωνσταντινίδη «Για ένα κλαδί ελιάς» που εμπλουτίζει τις γνώσεις μας με άγνωστες για τον πολύ κόσμο πλευρές των προγονικών αξιών. Το βιβλίο δέχεται μέχρι στιγμής την εκκωφαντική αποσιώπηση του κατεστημένου, ίσως επειδή οι αλήθειες που αναφέρει ανατρέπουν καθεστηκυίες απόψεις.

«ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ» του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη

Εκδόσεις ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, Αγγελου Σιδεράτου, Αμυκλών 19, 15231 Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6755890, Fax: 210 6711004, e-mail a-siderat@otenet.gr.

SMALLKLADI EXOFILOweb

Το Εξώφυλλο και Οπισθόφυλλο φιλοτέχνησε ο συγγραφέας Γιάννης Φραγκούλης
http://www.istosdesign.hellasforever.gr

Για παραγγελίες του βιβλίου, απευθυνθείτε στο e-mail του συγγραφέα του βιβλίου amphiktyon2008@freemail.gr

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Το βιβλίο «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ» το έγραψα για να καταρρίψω τα ψεύδη σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατά την μελέτη των ιστορι­κών πηγών δοκίμασα «4» εκπλήξεις:

Πρώτη Έκπληξη:

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ουδεμίαν σχέση έχουν με τις Ασσυρο – Βαβυλωνι­ακές ή τις Αιγυπτιακές Παιδιές, όπως ανακριβώς γράφτηκε στην ιστοσελίδα του ΑΘΗΝΑ-2004. Άλλο παιχνίδι και άλλο Αγώνες.

Δευτέρα Έκπληξη:

Η χρονολόγηση των Αγώνων χάνεται στα βάθη της Προϊστορίας, στο 45.000 χρόνια π.χ. Τότε που οι Ασσυρο – Βαβυλώνιοι και Αιγύπτιοι δεν υπήρχαν. (Ο Υγίνος λέγει ότι οι «4» πρώτοι αγώνες δεν σώζονται και έτσι αρχίζουμε από τον Πέμπτον τον Δαναό, όστις κατέστησεν αγώνα εις τους γάμους των θυγατέρων του Έκτον, δε λέγει τον Λυγκέα γαμβρόν του Δαναού, όστις κατέστησεν άλλον εις το Άργος. Έβδομον, τον Περσέα, όστις εώρτασεν αγώνα επιτάφιον του Πολυδέκτους και μόλις ‘Ογδοον, λέγει τον Ηρακλέα, όστις κατέστησεν τον Ολυμπιακόν αγώνα, εις τιμήν του Πέλοπος).

Τρίτη Έκπληξη:

Θεωρούσα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήσαν κάτι απλό. Όμως εξεπλάγην όταν διεπίστωσα ότι είναι η συνισταμένη του Ελληνικού Πνεύματος. Στην Ολυμπία δοκιμάζονταν στην πράξη όλες οι Ελληνικές Αξίες.

Τετάρτη Έκπληξη:

Μήτρα των Ολυμπιακοί Αγώνων είναι η Εθνική μας Θρησκεία, το Ελληνικόν Πάνθεον. Αυτό εδημιούργησε όλο το αξιακό πλαίσιο των Αγώνων. Στην θρησκεία αυτή «που σήμερα βάλλεται» χρωστάει ο σύγχρονος κόσμος όλες τις αξίες και τους θεσμούς του (Ελευθερία, Δημοκρατία, Επιστήμη – Τεχνολογία, Τέχνες – Γράμματα, Αξιοπρέπεια του ατόμου, Αθλητισμό, Ανθρωπισμό κ.α.)

Οποία ομως ειρωνεία!

Ο Ιουδαιοχριστιανισμός την κατέστρεψε με λύσσα.
Αλλά εις μάτην! Ο Ελληνισμός δεν καταστρέφεται! Είναι ιδέα και στάση ζωής.
Τις άλλες εκπλήξεις αναγνώστρια και αναγνώστη, θα τις βρεις στον μυθικό Ελληνικό κόσμο του βιβλίου «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ»

Κων/νος Κωνσταντινίδης

Υ.Γ. Ο γράφων δεν έχει προσωπικό όφελος από την έκδοση, ειμή μόνον την ικανοποίηση ότι οι κόποι του έπιασαν τόπο. Ωστόσο ενδέχεται – αν δεν εξαφανισθεί παντελώς το βιβλίο – να διαβασθεί κάποτε διότι γράφει πολλές και άγνωστες αλήθειες που ενόχλησαν τους «εκλεκτούς» και τους συνεργάτες τους προσκυνημένους.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: