Θέσπις

Προσωπική δημιουργία, αναθεωρήσεις ιδεών και διαταράξεις ιδεοληψιών

Ελλήνων Ημερολόγιον 2010 – Θέμα οι Ολύμπιοι Θεοί!

Posted by Thespis στο 29 Δεκεμβρίου, 2009

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2010!

..

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες του Ημερολογίου Ελλήνων στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Προμηθεύς Πυρφόρος» (τηλ: 6944 104580 κα Γεωργία Αλτιντασιώτου και 6838 735055 κ. Γιώργο Φωτεινό).

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε για την παραγγελία σας δια του ηλεκτρον. ταχυδρομείου στο prom.pyrforos@gmail.com γράφοντας τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο).

Το Ημερολόγιον 2010 τιμάται 10 €
(συν τα μεταφορικά έξοδα αν πρόκειται για αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ).

Στο video-slide που ακολουθεί βλέπετε τις σελίδες ανά μήνα του Ημερολογίου.
Στο video-slide παρεμβάλονται φωτο απο τις εκδηλώσεις των Προμηθείων.

..

Το Ελλήνων Χρονολόγιον 2010 είναι Ημερολόγιο Τοίχου και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

α) Περιλαμβάνει όλους τους μήνες στη σημερινή και την αρχαία ονομασία τους (στην αττική αλλά και τη μακεδονική εκδοχή τους).

β) Κάθε μήνας του Ημερολογίου είναι αφιερωμένος σε μια εντυπωσιακή μορφή των Ολυμπίων Θεών και διαθέτει λίγα λόγια για τους συμβολισμούς και τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν.

γ) Είναι επίσης ελληνικό Εορτολόγιο! Διαθέτει  στις εσωτερικές σελίδες του, κατάλογο Εορτολογίου των Ελληνικών Εορτών που αναβιώνουν σήμερα σ’ όλη την Ελλάδα!

Το Ελλήνων Χρονολόγιον εκδίδεται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθεύς Πυρφόρος
του συλλόγου που έχει επιληφθεί της διοργάνωσης των Προμηθείων στον Όλυμπο και πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του ελληνοπρεπούς χώρου στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

Προμηθευτείτε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2010

για να ενισχύσετε το θεσμό των Προμηθείων

Τα Προμήθεια δεν χρηματοδοτούνται απο πουθενά! Είναι «αγκάθι» στο μάτι πολλών παραγόντων της δημόσιας ζωής που πολύ θα ήθελαν να τα οδηγήσουν σε μαρασμό. Σε πείσμα όλων, τα Προμήθεια όχι μόνο αντέχουν και γίνονται πόλος έλξης όλο και περισσότερων ανθρώπων κάθε χρόνο, αλλά πλέον αποτελούν κορυφαίο γεγονός με πολλαπλούς αποδέκτες και νοηματοδοτήσεις!

Χρηματοδοτούνται μόνον απο τη θέρμη όλων μας. Ας τα στηρίξουμε με κάθε τρόπο!

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ – ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2010 τιμάται 10 €. Ας στηρίξουμε το θεσμό των Προμηθείων, προμηθευόμενοι αυτό το καλαίσθητο στολίδι τοίχου για το σπίτι μας, την επιχείρησή μας, τους χώρους συναναστροφής μας!

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ – ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2010 φιλοτέχνησε και επιμελήθηκε  αφιλοκερδώς ο φίλος και συνεργάτης των Προμηθείων, μέλος του Δ.Σ. του «Προμηθέως Πυρφόρου»,  Τρύφων Μανώλης ως προσφορά συμβολής στο θεσμό.


Σχολιάστε